Solanderleden-s

Berättelser från Solanderleden

Målet med projektet Solanderleden är inte bara att bygga en led, utan att skapa en scen för platsernas berättelse. Genom att dela med dig av dina upplevelser i nuet, dina planer inför framtiden eller din kunskap om det som varit kan du bli en del av det arbetet!

Redan i dag finns förstås många berättelser på nätet: i vårt länkarkiv hittar du en del av dem. Kontakta oss gärna om du vet något som borde finnas där, eller om du har en berättelse från/om någon plats längs leden som borde synliggöras!
Vandringssägner Här samlar vi platser längs vandringsleden Solanderleden som har något speciellt att berätta. Berättelserna är placerade på en karta så du tydligt kan se var de utspelar sig. Välkommen att utforska dem!
Facebook fungerar både för att ta reda på vad som händer längs leden och för att dela med dig av dina äventyr. Lägg gärna in/dela bilder och berättelser på ledens Facebooksida, så  gör en av våra moderatorer dem synliga för alla besökare! Vill du hjälpa oss samla in eller efterlysa berättelser från leden kan du också gå med i gruppen "Solanderleden berättar".
Instagram gör det möjligt att se bilder som försetts med hashtagen Solanderleden - #solanderleden. Här kan du se andras bilder från leden.
Använder du Instagram? Ladda gärna upp bilder från dina egna äventyr på leden, märk dem #solanderleden och dela med dig av din upplevelse!